Navigation

Pligg Support

Hi, I kamil from Poland
I'm sorry for my english, but I have a problem
with create admin account, because in step 4 on the instalation after created database tabels, was error:

Error: You may have typed the template name wrong or "" does not exist. Click here to fix it.

and isin't admin account create field.

I create account new user on the home page/ register and change his permision in MySql to admin permision.
them on my home page manu bar show a Admin link. When I click it, was again error:

Error: You may have typed the template name wrong or "" does not exist. Click here to fix it.

and second after click link "here"

The request /admin/admin/admin_config.php?page=Template was not found on this server.

I read in some posts about change "settings.php" file.
In my file is empty field:
$my_pligg_base = ' ';
is empty, because the database is in the same catalogue with pligg.

and change dbconnect.php file:
in my configuration database field look like:
define("EZSQL_DB_HOST", 'localhost');

and I can create new story posts, new users. Only Admin Panel not run.

Somebody know what I must change??

Thanks for help
Kind regards,
Kamil
I have login detail but i was send wrong link information so i want to delete it so please help me out...

thanks
Hello

I'm new and checking out the mobile site on my iPhone 4 and noticed that when I try selecting items in the mobile drop down menu the pages don't load.
Also, the menu icon is not esthetically placed in the menu on the left or right but sort of floats around...

Thanks, Lloyd
I went to log in to download the final version after having been running the Beta since March, but my login no longer works.

Lost password request said I don't exist.. how awesome?

Does this have something to do with the relaunch of the pligg site? how on earth do I get what I paid for?

I tried searching the forum but don't know what to search FOR ... anyone?

And this captcha is annoying as heck.. :)
I am interested in auto thumb module for Pligg 2.0. I want that provided link would generate thumb image. I would like to know if auto content scrapper does that. As I saw examples, I see that it generates whole site view, not the main picture. For example I would like that link http://www.demotivation.us/newest/all/my-first-time-1284283.html would generate thumb of that main picture, not the whole site view....
trying to download modules, It's saying invalid email.
We are using the Abyss Anti-Spam module with the Social Pro Kit @ Bookmarkinglive (dot) com.

The module works great but the css for the registration page is messed up.

Can you help?
First off, let me apologize for the long post.

I have been testing Pligg via WAMP, and I must say that I am impressed with what I see, however, there are a few issues that I am hoping to have addressed. These issues seem to be ongoing from previous builds and have been asked before in the Pligg forum, but went unanswered for years before the forums were closed and never resolved for those users. It's a bit disconcerting that support request have, in the past, gone completely ignored even when multiple users express that they experience the same issue. I understand that Pligg is an open-source CMS and I am grateful to the developers for providing this product to us, but when we are talking about paying for premium modules, templates, and services, the lack of support of the CMS core may turn many potential customers off. But I digress.

The issues I am hoping someone helps me address are:

1. I cannot seem to enable html in comments. Regardless of what settings I change or what tags I allow, the comments text field always displays "HTML is Disabled".

2. I cannot find a way to insert or embed an image or video into a comment. This is of utmost importance to me to enable rich and detailed discussion.

3. The Upload Module does not seem to work when attaching an image to a comment. The function seemed to work in the previous support forum, but I cannot for the life of me get it to work with Pligg 2.0.

4. Is it possible to enable markdown?

As with most people
When Twitter module is installed the 'login button' automatically shows in register slide. I would love to design my own Twiitter Login Button and put it in header.tpl. When I put my designed button it also shows in 'Login Menu'. I am thinking of having different twitter buttons for 'Register Slide' and Login Slide'. So In twitter module, which file handles this automatic 'Login Button' in register slide? I tried locating the files but I am out of luck. Thanks.
Hi Chuck! Hope you are doing well.

I have noticed that all of the spam settings seem to allow spammers to bypass them.

I have a forum that had a serious spam problem, but when I turned on the question and answer captcha system it completely stopped the spam. It is similar to the math problems one, but this one lets you set the questions and the answers to what ever you want them to be. It allows you to also make an unlimited amount of them. The forum software I am using it on is xenforo. Maybe you could implement this into Pligg, since spam has been a huge problem for so many people.

Here's the option they use in xenforo. Maybe it can be used as a reference or maybe it can be bridged into pligg. xenforo dot com/help/captcha/ (I put a space in there so the link will show up)

Thanks for all of the awsome work you do! You rock.