Navigation

Pligg Support

I moved my website to the new host. The result is that all site www.diggyourlink.tk is working fine except front page. I see only blank page. When i go for example to www.xxxxxx.tk/new.php or any other page all is Ok. I searched that support page and the old forum but i found nothing to solve this. Any suggestions? Thank you in advance.
I moved my website to the new host. The result is that all site www.diggyourlink.tk is working fine except front page. I see only blank page. When i go for example to www.xxxxxx.tk/new.php or any other page all is Ok. I searched that support page and the old forum but i found nothing to solve this. Any suggestions? Thank you in advance.
I moved my website to the new host. The result is that all site www.diggyourlink.tk is working fine except front page. I see only blank page. When i go for example to www.xxxxxx.tk/new.php or any other page all is Ok. I searched that support page and the old forum but i found nothing to solve this. Any suggestions? Thank you in advance.
I moved my website to new hosting provider. The result is all website site is working fine except main home page. The page is blank. When i go to the rest of the pages all is ok. Any suggestion what i need to modify to get my website http://www.diggyourlink.tk back with no blank front page.
I moved my website to new hosting provider. The result is all website site is working fine except main home page. The page is blank. When i go to the rest of the pages all is ok. Any suggestion what i need to modify to get my website http://www.diggyourlink.tk back with no blank front page.
I moved my website to new hosting provider. The result is all website site is working fine except main home page. The page is blank. When i go to the rest of the pages all is ok. Any suggestion what i need to modify to get my website http://www.diggyourlink.tk back with no blank front page.