Navigation

Pligg Support

Avatar
Erikemanuelli

http://www.klinkk.com/
Erik Emanuelli is a Entrepreneur, Traveler, Blogger
Hi ChuckRoast,
I know this has been already reported a couple of months ago, but I checked on "Downloads module" section and no update was released.
I understand you are very busy, so I ask you if you will have chance soon to take a look to the little bugs of this module.
Please refer to the screenshots attached.
The user menu is not working when module is active, and also the "comments-who upvoted-related links" tab under each story.
Thanks for your efforts.
Hi Yankidank,
I had installed the Twitter module and it has been working since 3 months on my site
http://www.klinkk.com/

Now, it stopped working.

When trying to log in via Twitter (or sharing a story via Twitter button) it gives this error :

Fatal error: Uncaught exception 'TwitterException' with message 'Request to http://api.twitter.com/oauth/request_token?oauth_version=1.0&oauth_nonce=1ef8eb4028c2e1614ab91a3e9202b827&oauth_timestamp=1391271854&oauth_consumer_key=hFD0ngMHX7i3sulkxRdlJg&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_signature=szV9DYoPnrXiA3PDP%2BxPYEsUXq4%3D failed: HTTP error 403 Response: HTTP/1.1 403 Forbidden content-length: 0 date: Sat, 01 Feb 2014 16:24:14 UTC server: tfe set-cookie: guest_id=v1%3A139127185420289795; Domain=.twitter.com; Path=/; Expires=Mon, 01-Feb-2016 16:24:14 UTC ' in /home1/_________/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php:884 Stack trace: #0 /home1/________/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php(665): TwitterOauth->http('http://api.twit...') #1 /home1/_______/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php(110): TwitterOauth->oAuthRequest('http://api.twit...') #2 /home1/_______/public_html/klinkk.com/modules/twitter/tweet.php(28): TwitterOauth->getRequestTo in /home1/_______/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php on line 884

I have been trying different things.
Deleted the old Twitter apllication and recreated a new one.
It looks like now if you want to create an app, you need to ad
Hi Chuckroast,
I have just purchased and installed the
"Top 5 users" module, following the instructions in the Read Me file.
But the module is not showing in my sidebar.
I think there is a bug or some kind of conflict in my site.

Could you please take a look?
My site:
http://www.klinkk.com/

Thanks for your help.
Erik
Dear ChuckRoast,
dear forum members,
please check the image attached.

I receive 403 error when I submit a post through bookmarklet (tested using Chrome, or Explorer).

I got the same feedback from other members of the site.

I really appreciate the help.
Thanks!

P.S. My site URL is http://www.klinkk.com/
Using Social Pro Kit template.
Dear ChuckRoast,
Dear Forum Members,

Please check the image attached.

Is there a way to modify the font size of posts title?

Also, is there a way to make orizontal the navigation of pages?

Both points are marked with a arrow in the image attached.

I really appreciate the efforts.
Thanks!

P.S. My site URL is http://www.klinkk.com/
Hi ChuckRoast,
Dear Forum Members,

I have just installed Wordpress in subdirectory "blog" of my Pligg site http://www.klinkk.com/

In "About" editor :
{************************************
******** About Box Template *********
*************************************}

{checkActionsTpl location="tpl_widget_about_start"}

{#PLIGG_Visual_What_Is_Pligg#}


{#PLIGG_Visual_What_Is_Pligg_Text#}

{checkActionsTpl location="tpl_widget_about_end"}


How should I change this code to send the link to http://klinkk.com/blog/ ?

I see I can change already the title here:
PLIGG_Visual_Breadcrumb_About

I really appreciate the efforts.
Thanks!
Hi ChuckRoast,
Dear Forum Members,

so far I am pretty satisfied with the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+.
It's now time to start the personalization (if possible!). :-)

How to increase number of sidebar comments and sidebar stories from 5 to 10, with modules of reference?

I really appreciate the efforts.
Thanks!
Hi ChuckRoast,
Dear Pligg Developers,
I've recently installed the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+.

I have an issue when logging out and checking the register / login option from menu at the top of the site.

When pointing the mouse on the menu, only Home / New / Submit / Groups are working on the menu.

If I go on "Register" or "Login", it does not show up the link.

Please see:
http://www.klinkk.com/

Any feedback?
I really appreciate the efforts.
Thanks!
Hi ChuckRoast,
Dear Pligg Developers,
I've recently purchased the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+ and installed it on my site
http://www.klinkk.com/

I have a issue in the very last step :
Spk_update module.

When I upload it via FTP on mysite/modules/
and I go in my admin panel module management, if I click on uninstalled modules (to activate the module), I have a very blank page as a result.

So I have removed the file on my server and the uninstalled modules part of the site is working again properly.
I have tried twice.

Same result.

Any feedback?
I really appreciate the efforts.
Thanks!