Navigation

Pligg Support

2
Question: i cant submit stories
Answer: provided by Yankidank 456 days ago
- 0 + If this is related to the error that Ivan pointed out, make sure that you have set Admin > Settings > Voting > Negative votes to remove submission to "0".

Your attached file didn't seem to render correctly. Were you trying to add an attachment?

The error log can be found in /logs/error.log. You can also view the contents of this file from the Admin > Manage > Error Log page.
70
Question: Pligg CMS 2.0.0 RC2 Now Available
Answer: provided by Yankidank 456 days ago
- 0 + View the upgrade instructions included in the readme.html file included with Pligg. You should back up both your Pligg files and database before upgrading in case you need to revert back for any reason.
4
Question: Suggestion: Allow Some HTML Tag
Answer: provided by Yankidank 458 days ago
- 1 + I will try to add the ability for users to embed blocks of code into stories and comments at a future time when I have fewer high priority items to take care of. In the meantime, if you wish to share snippets of code I suggest that you post them to http://pastebin.com/ and then link to that.
8
Question: Twitter Module does not work
Answer: provided by Yankidank 447 days ago
- 0 + The Twitter module has been updated to version 3.0. This update brings the Twitter API up to date with version 1.1. Please report back if you have any issues using this latest version.

http://pligg.com/downloads/module/twitter-module/
8
Question: Twitter Module does not work
Answer: provided by Yankidank 446 days ago
- 0 + Could you please be more specific about when this error message presents itself? Please provide us with steps to recreate the issue and describe where the error is displaying (in your error log, or public site somewhere)?

You may also want to try editing the /modules/twitter/OAuth.php file line 753 to:

public static function encodeUrlEncodedArray($params){
2
Question: After upgrade facing some problem need help
Answer: provided by Yankidank 461 days ago
- 0 + 1. Were you upgraing from Pligg 1.2.2 to 2.0.0 RC1?

2. Can you open up any of the admin sidebar elements to get to some of the interior pages?

2. Disable the "New Products" widget from /admin/admin_widgets.php. This widget has some issues due to it not being updated to work with our new pligg.com and we intend to fix it in a future release.

3. The language editor should now appear as a link in the Admin sidebar area under the "Modules" section, labeled as "Modify Language". You will need to have the "Admin Modify Language" module installed to see that link and to access the page where you edit your language file(s): /module.php?module=admin_language. Please let me know if this addresses that portion of your question.
2
Question: After upgrade facing some problem need help
Answer: provided by Yankidank 460 days ago
- 0 + Interesting. Is there anything in the Error log? If you don't have access to view the error log from the Admin Panel, then download the /logs/error.log file from your server.
1
Question: The page you were looking for doesn't exist!
Answer: provided by Yankidank 461 days ago
- 0 + Could you please provide a link to your website for troubleshooting?
1
Question: The page you were looking for doesn't exist!
Answer: provided by Yankidank 458 days ago
- 0 + Looks like Akismet flagged your previous comments as spam. I've approved one of them and removed the duplicates.

I believe that the error that you are experiencing is related to the template not being designed for Pligg 2.0.0. Try reproducing the issue while you have the Bootstrap template activated.
1
Question: Russian language is not installed
Answer: provided by Yankidank 461 days ago
- 2 + We still need to move some of the language files to the pligg.com server, which are fetched during the installation process. I will try to finish prepping these files on Monday so that we can do a RC2 release to fix this and a couple other issues. In the meantime, you may need to run the installation process in English and then change the language to Russian after the installation is complete.

There are some other bugs that we need to work out related to using a language other than English, or using multiple languages (based on user settings) on a Pligg site. If you can provide us with specific examples of how to reproduce issues, and detailed notes on what went wrong, that would help us track the problems down faster.