Navigation

Pligg Support

Search Results for "story"
In \libs\link.php, Function store_basic() LINE 200, I noticed that link_published_date is set to 943941600 Unix timestamp which translates to 1999-11-30 01:00:00

Unless there is another reason I am not getting, I believe that this line of code:

if($this->published_date == 0){$this->published_date = 943941600;}

Should be modified to:

if($this->published_date == 0){$this->published_date = $this->date;}

This way the published date is set automatically to the link date when submitted.
I moved the database manually using phpmyadmin into a updated pligg. I everytime get a story already submitted error.
The attached zipped folder contains instructions on how to implement “Total Views” for each story displayed in the summary.

Included in the zipped folder:

File(s) included in the attached zipped folder:
• storyview.php (Make sure you save it in libs)
• Instructions HTML file display total story views.html
Hello,
When submit story not saved from 8 days to now , any one when add story not show on sites or Database

Please help me
I find that /story/###/edit/ or editlink.php loads very slowly and needs php memory resources to be set very high to load at all. All other pages load fast. What can I do to fix this?
Please, i need help. When a story is clicked, it opens up a blank page, instead of a page showing the full story. The blank page still has the title of the story in the browser. please, how can i rectify this to be showing the page with the full story? I'm using pligg 2.0.1 and the heyou pro template.
Please help.
Please, i need help on how to rectify this problem.
Whenever any story/submission on the site is clicked, it is supposed to show a page with the complete story/submission on my site, but instead it shows a page on my site that is blank but with the title of the story/submission in the browser.

please does anybody know what the problem is? and how can i solve it?
I just freshly installed the latest version 2.1 with Installtron from my GoDaddy host. I didn't upgrade, it fresh install with totally new hosting CpanelX. But the problem is that the 'Welcome to Pligg CMS...' Is still on the homepage, if a story is submitted, after clicking the submit the next page is blank and when I check my submissions on the admin panel all submitted stories are in discarded. I'm kinda frustrated, the 'Welcome to Pligg CMS...' Refuses to disappear, no storiy refuse to be posted. Please ChuckRoast HELP!!!!!
Hello,
is there any way to associate more than 1 group when you submit a story?
I just installed Pligg 2.1 from Godaddy Control PanelX with INSTALLATRON , but when I try to submit a story it just shows a blank page after I clicked the submit button. when I check the page source its blank.
please I really need to solve this problem now, because i cant even remove the welcome to pligg CMS post on my homepage..
I'vent dont any editing yet apart from language modification