Navigation

Pligg Support

Search Results for "register"
Hi. i just upgrade from version 1.2.2 to version 2.0.2. i have some problem after following all readme file.

The menu in admin not work.. means the admin navigasi menu.

Can see my site here : http://pingje.org

Whats is incomplate here?..

***Solced after resintall the template/admin and root/admin :)
I have installed the facebook login plugin. Users can register succesfully but they do not get the facebook profile pic in their avatar. How can I solve this problem? Thanks in advance
I cant register on my site as new user
http://preferuj.pl/
How can i repair this problem?
Hi ChuckRoast,
Dear Pligg Developers,
I've recently installed the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+.

I have an issue when logging out and checking the register / login option from menu at the top of the site.

When pointing the mouse on the menu, only Home / New / Submit / Groups are working on the menu.

If I go on "Register" or "Login", it does not show up the link.

Please see:
http://www.klinkk.com/

Any feedback?
I really appreciate the efforts.
Thanks!

Like the subject says. It doesn't show up in the modal, and when you click submit it redirects you to the register.php page and shows that you need to check the box.


Also, the Captcha does not align properly in the modal. You can still see it and fill it out, but it's just a little wonky in appearance.


I redirected the "Register" button link to the Register.php page as a quick fix.


This was tested in "bootstrap", "united", and "simplete".

For your convenience.

Thanks for your time!

Blessings to you!


Ivan