Navigation

Pligg Support

Search Results for "problem"
when users vote for link this problem can happen:
0- link_vote_to_publish=+20
1- link score=+19
2- user click for + on link and click again for un-vote
3- link score=19 but link_stat=publish

i have problem with user karma:
0- i set karma_upvot = +2
1-user 1st click on vote btn and 2nd click for un-vote
2-user karma increase +2
3-user click on the same vote and un-vote btn again
4-user karma increase again +2
5-user repeat vote and un-vote many times
6-user karma increase ......
how can i stop this problem? in which file,i look for code? pls tell me about file name and code line
i read most of pligg support soloution for submit.php and i use edited submit.php, but some of web site url dosn't work yet, i dont understand where is problem and i very Tired, some web site url worl by validation but most of them dosn't work by url validation, can i change submit.php ???? ????:
1- if url validate=true then ==> go to step 2 of submition
2- if url validate = false then ==> go to step 2 again (dont show invalid page)
1st. if i set Validate URL = "true" , any links from internet that are work in my browser , dose not work by pligg , but when i change Validate URL="false" every thing is ok. what can i do to fix that, i need Validate URL="true" , plz help me. if this problem related to my web host plz tell me to i ask from their support. thanks
2nd. my CAPTCHA not work with math but work by solve media in register, why? how can i fix this?
i install many times pligg in my shared host but every time i add link pligg show error , every register with email val dose not work and .... why? is there pligg problem with my host? should i change my host? can i install pligg in shared hosting plan? plz help me.
after translating pligg and installing register for user do not work. after 7 or 8 times registration , user can register on site. why? what is wrong?
some content of admin panel after translating still showing in english like :
"Local Spam Ruleset" or "Main Spam Ruleset" or ..
can you help me?
when i sending msg with none en lang msg title convert to ????? and msg description show nothing! can i disable this part of pligg or show me any way to fix it. thanks
Hello again everyone! Yet another problem has arised.
When i submit new content and i check the time it was posted (the thing that appears beside your name when you post, eg: 20mins ago), it doesn't show the correct time. For example if i post something 20 mins ago it appears 5 hours ago.
What seems to be the problem here?
Thank you in advance.
Hello
1- Problem: Whenever i write a comment without being logged in the page just reloads itself without posting the comment (i have anonymous mode/comment installed). Please check this for yourself in here: (Disclaimer: offensive language) www.thed.info

2- Question: How can i make the anonymous reply to other comments? (the reply button isn't there for anonymous)

3-Question: Why does "Login to comment or register here" appear when i can(supposedly) comment with anonymous?

Thank you in advance

P.S.: I apologize to who saw already but my website contains offensive language. Forgot to put this disclaimer since it's new so i ask for a bit of understanding and imparcialness in this matter