Navigation

Pligg Support

Search Results for "fix"
This is a Fix I discovered and applied successfully.

Hi,

I noticed that the "Tweet this" feature in the Twitter Module showing the "Tweet Sending..." and "Tweet Submitted" images. I kept getting broken image errors.

So I went into the "sendtweet.php" file and found the line at the bottom where it links the images, and noticed that the directory was missing ".".
It was "./modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_submitted.gif"

The same thing was an issue in the templates folder in the "twitter_js.tpl" file.
Set at:
"./modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"
Instead of:
"../modules/twitter/templates/images/tweet_sending.gif"

Sorry if that was confusing, but if you followed me, and applied the fix, then it should work for you now, as it does for me.
Not a huge deal, but I figure whenever there are broken images it just makes the site seem more janky and unprofessional, so it's good to get things looking as clean as possible.

Blessings!

Ivan
3 files have been edited.

/kmessaging/class.KMessaging_v1.2.3.php
/templates/user_navigation.tpl
simple_messaging_main.php

### class.KMessaging_v1.2.3.php
replaced the word "read" with "readed" as that's what the database field is called.

### user_navigation.tpl
added a button to send a private message to the user's profile page.

### simple_messaging_main.php
changed the function name from GetMessege() to GetMessage() and you no longer need to be friends with a user to be able to send him a message.

Warning: apply these fixes at your own risk. Pligg's official team has not verified this yet.