Navigation

Pligg Support

Search Results for "bug"
0

Pligg scroll bug

rolo (#241) 1 hour 29 minutes ago scroll bug 1 Answer 
When I clic on an pligg article title, it loads the full article but it scrolls to the comment section below the article.

For example, I click on this:
http://demo.pligg.com/politics/is-the-affordable-care-act-in-serious-jeopardy/
and it scrolls to comment section below the article.

Is it a bug? Any way to fix it?

Thanks!


When i using bootstrap theme "Add to Favorites/Bookmarks" button working pretty as well.
But i purchased Pagikks theme and when i using Pagikks, "Add to Favorites" button doesn't work. I tried uninstall all modules cuz i think maybe overlap some modules with favorites module. But its not. I tried everything. When i back bootstrap theme button works again. My web site: 8piksel.com/reddit
I am Japanese. So I set Japanese language at Control Panel in Admin at Miscellaneous.
But did not read lang_japanese.conf file.
I use Facebook Module v 4.7. After signning in to a pligg website using Facebook popup window, authentication works fine, but the redirect http://domain.com/modules/fb/login.php shows a blank page (instead of the form in the fb_step2.tpl). Could you please give me your comments about this problem? thanks
I have the latest version of Pligg (2.0.1), but when submitting links, I'm still encountering the blank fields bug (not sure if there is a proper name for it).

Basically, when submitting a link the left side fields (title, category, etc.) show the proper copy, but on the right side it comes up as blank.

Currently, in order for it the auto-populate to the right side (title and description) I have to click within the fields and press enter.

I encountered this bug in Pligg 2.0.0, so I'm hoping there is a fix.

Thanks for your help.
Hi, I have this error from captcha, I tried checking up on the settings like changing the type of captcha to be used but I still end up having the same error over and over again.

Here is the error:
[11-Dec-2013 01:05:53] PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ... /home/taishotp/public_html/ejo.im/libs/db.php on line 479
From Admin Panel Spam Trigger Alert, I go to story awaiting moderation and when I apply change to Spam I get an error:

Invalid token (hack attempt) or timeout. Go back, refresh that page, and try again.

UPDATE: Looks like this is an issue ONLY after marking stories as spam in Akismet. Will continue to test as spam comes in.
In the menu, I noticed a little "1" in installed widgets but there was no updates listed. I uninstalled all the widgets then reinstalled but Statistics will not install.

What can I do to get statistics widget reinstalled?
Just set up Pligg 2.0 logged in first time and nav menu doesn't work at all - tried on 4 different browsers: FF 25.0.1, IE 11, IE 8 and Chrome 30.0.

Any ideas?

BUG in private messages, Page Blank when delete message