Navigation

Pligg Support

Search Results for "admin"
I am unable to open my admin panel.
when I open my admin panel it shows "Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/getsocia/public_html/config.php on line 3"

what to do now to resolve this problem?
Help me fast?
Hello, my pligg admin settings are not saving.
I had like 50 submission held on Akismet and I skimmed through it and selected all as spam!

Now I'm locked out of my own pligg site... how in the world can the admin be flagged as spam? isn't there some protection for that?

Most, importantly, how do I log back in as admin?

thanks
I just upgraded my site from Pligg 1.2 to 2.1 and it works. The only problem I have is that I can't find 'installed and uinstalled modules' in my Admin Panel. It shows blank under the tabs. I have uploaded all the modules correctly using FTP but they are not showing in admin panel. It will be really great if someone can help me out. Thanks.
Hi Support Team,

After I upload the Pligg CMS files to my server how to login to the admin panel and how can I get the logins?

thanks
ravi krishna
In the menu, I noticed a little "1" in installed widgets but there was no updates listed. I uninstalled all the widgets then reinstalled but Statistics will not install.

What can I do to get statistics widget reinstalled?
Just set up Pligg 2.0 logged in first time and nav menu doesn't work at all - tried on 4 different browsers: FF 25.0.1, IE 11, IE 8 and Chrome 30.0.

Any ideas?

Hello,
I just installed pligg 2.0 on my site and got no errors.
Unfortunately, I cannot click on any link in the admin section{left side bar} to configure my site. ALL the manage , template, settings, module and widget sections do not respond when clicked.

I have re-installed pligg several times, yet to no avail.

Pls help me as I need to set up my site ASAP!
Hi, I kamil from Poland
I'm sorry for my english, but I have a problem
with create admin account, because in step 4 on the instalation after created database tabels, was error:

Error: You may have typed the template name wrong or "" does not exist. Click here to fix it.

and isin't admin account create field.

I create account new user on the home page/ register and change his permision in MySql to admin permision.
them on my home page manu bar show a Admin link. When I click it, was again error:

Error: You may have typed the template name wrong or "" does not exist. Click here to fix it.

and second after click link "here"

The request /admin/admin/admin_config.php?page=Template was not found on this server.

I read in some posts about change "settings.php" file.
In my file is empty field:
$my_pligg_base = ' ';
is empty, because the database is in the same catalogue with pligg.

and change dbconnect.php file:
in my configuration database field look like:
define("EZSQL_DB_HOST", 'localhost');

and I can create new story posts, new users. Only Admin Panel not run.

Somebody know what I must change??

Thanks for help
Kind regards,
Kamil
After upgrade.. I login my admin account, the Story discard and edit option in live page not working..

i attached photo showing admin tool (right side on the story)