Navigation

Pligg Support

When i click submit after entering news detais, I get a broken page with the following ERROR:

1 Could not open ./upload_pligg_lang_conf

Possible Answers

    Try to re-upload your /languages folder and the /modules/upload folder.

    Make sure you have also renamed one of the lang_LANGUAGE.conf.default to lang_LANGUAGE.conf

    | Posted 126 days ago | Permalink | Hide Replies

    I have re-uploaded the Languages folder and /modules/upload folder but now the whole site went blank with the following error

    Could not open ././languages/lang_english.conf

    i do not know where this ././ come form ??

    :(

    | Posted 125 days ago | Permalink | Hide Replies

    i take this back, this is fixed by changing folder permission ..

    after installing you may need to change the permissions of the /modules/upload/attachments/ and /modules/upload/attachments/thumbs/ directories to CHMOD 777

    | Posted 125 days ago | Permalink | Hide Replies

    Thank you Dear,

    I will re-upload the files, i got around this though by uninstalling Auto Content Scrapper then i managed to submit news as usual.

    To be honest i still have few issues with my Pligg installation, modules are not working together smoothly. Once module can influence another or Pligg site behavior. Like the Auto Content Scrapper, if i install it i get the error described earlier. I will try re-upload the files as you mentioned and re-install Auto Content Scrapper to see if all works.

    Other ERRORS I am facing :

    (*) If I install Facebook module the whole site goes white blank, i.e nothing loads from admin section or front-end section. then if i delete Facebook component then site comes back to normal behavior.

    (*) I have installed tweet module and completed step 1 of the configuration but when i click "click here to authenticate on twitter.com" in step 2, i get a white blank page as a response. The URL is domain.com/modules/tweet/tweet.php?mode=start

    (*) when i try to edit a submitted story and tick the notification box at the end stating the reason, i get this error "Message delivery failed."

    (*) in Submit form step 1 where you enter the link, right at the bottom there is an option to bookmark tool "The Bookmarklet", if i click on the link so that i can easily submit stories to the site i get the follow error shown up in a new window: "URL is invalid or blocked: http://XXX/submit.php

    (*) I have installed disqus module and it works fine, but now I have two commenting boxes when opening a story. How can I disable the original comment box of Pligg ?

    This is what I am facing so far :)

    I am also considering to upgrade the site to OxyTheme

    | Posted 125 days ago | Permalink | Hide Replies

    Hi,

    "URL is invalid or blocked" Problem with your host? Not all host supports Pligg.

    | Posted 125 days ago | Permalink | Hide Replies

    Thank you Dear,

    I will re-upload the files, i got around this though by uninstalling Auto Content Scrapper then i managed to submit news as usual.

    To be honest i still have few issues with my Pligg installation, modules are not working together smoothly. Once module can influence another or Pligg site behavior. Like the Auto Content Scrapper, if i install it i get the error described earlier. I will try re-upload the files as you mentioned and re-install Auto Content Scrapper to see if all works.

    Other ERRORS I am facing :

    (*) If I install Facebook module the whole site goes white blank, i.e nothing loads from admin section or front-end section. then if i delete Facebook component then site comes back to normal behavior.

    (*) I have installed tweet module and completed step 1 of the configuration but when i click "click here to authenticate on twitter.com" in step 2, i get a white blank page as a response. The URL is domain.com/modules/tweet/tweet.php?mode=start

    (*) when i try to edit a submitted story and tick the notification box at the end stating the reason, i get this error "Message delivery failed."

    (*) in Submit form step 1 where you enter the link, right at the bottom there is an option to bookmark tool "The Bookmarklet", if i click on the link so that i can easily submit stories to the site i get the follow error shown up in a new window: "URL is invalid or blocked: http://XXX/submit.php />
    (*) I have installed disqus module and it works fine, but now I have two commenting boxes when opening a story. How can I disable the original comment box of Pligg ?

    This is what I am facing so far :)

    I am also considering to upgrade the site to OxyTheme

    | Posted 125 days ago | Permalink | Hide Replies

    please delete this post .. sorry for the repitition

    | Posted 125 days ago | Permalink | Hide Replies

Who Upvoted this Story

Who Downvoted this Story