Navigation

Pligg Support

when i check in the link table at https://github.com/Pligg/pligg-cms/blob/master/install/installtables.php , i found link_status are 'discard','new','published','abuse','duplicate','page','spam'. I check on function do_submit1() in the submit.php and got that discard is used for new submit link.as i see on my site discard is default status for stroy when new submit. if i make any new/published story to discard it will discard. then there is no way to differ which one is new and which one i make discard!I think there should be another status like submitted for newly submitted story...
when users vote for link this problem can happen:
0- link_vote_to_publish=+20
1- link score=+19
2- user click for + on link and click again for un-vote
3- link score=19 but link_stat=publish

ATTENTION YANKIDANK:
I did not commit these updates as my files are not in sync with the Pligg CMS Github because some of my commits were not pulled. I will see how I can sync them.

Meanwhile this is a fix to some bugs in the Karma system.
1. It updates twice the user_karma in the users table upon up-voting a story
2. Does nothing when downvoting a story
3. If a user repeatedly votes a story up and down, they accumulate karma on up-voting and is not offset by the downvoting. Therefore, the "Vote on an article is removed" value must always be set as a negative value equal to what is set in "Voted on an article"

http://mymonalisasmile.com/upload/karma-fix.html
hi
i need ckeditor with full future for my site.
plz help me to add ckeditor for install in my site.
i have problem with user karma:
0- i set karma_upvot = +2
1-user 1st click on vote btn and 2nd click for un-vote
2-user karma increase +2
3-user click on the same vote and un-vote btn again
4-user karma increase again +2
5-user repeat vote and un-vote many times
6-user karma increase ......
how can i stop this problem? in which file,i look for code? pls tell me about file name and code line
Hi everyone.
I'm getting this error since upgrading to the latest Pligg version (2.0.2 ), when visiting my inbox.

Basically I get a blank page, with :

Message Error 2

on top left when visiting:

http://www.klinkk.com/module.php?module=simple_messaging&view=inbox

Any of you have idea on how to solve it?

Right now I can't read my inbox.
I think that I'm the only user (as admin) who is experiencing this issue at my site.

No one else reported the same.

Thanks for your help!
Hi
This is my site http://community.divorcebuddy.co/ when i am posting a story it's not showing Thumbnails image from that story .
In my Facebook I have the Desk Hop VNC APP. I use this with a few clients at times. My Facebook is listed in my Profile.

If you need help, are in the continental US, on a highspeed connection and a PC or Laptop, friend me then message me with your problem. I'll co-ordinate with you there.

Only Thursday nights 7PM and later , I'll pick and choose the problems and who I'll help. If this doesn't get ridiculous I'll consider extending this some.

I'm in the process of outlining a possible book or document. This is for case studies and further experience. Else this might wind up on my websites.
I've just started actually using the Revive (OpenX) ad server on Wild Well Ent. It's been there since July when I started building but I didn't have a reason to use it until managing ads got out of hand and the Linkshare limitations on only running rotating ads in one zone per page stared limiting my ad choices too much.

Wild Well runs Pligg 1.2.2 so I don't know how much help this will be for anyone else but I will say it appears to work well so far with my Linkshare ads. I'll see how it goes if I wind up with other advertising.

Any thoughts, suggestions, or questions are welcome. Keep in mind this is the first time out with this adserver. The other one I used to use (pre Pligg) was cgi and ssi based.

See it here http://www.WildWellEnt.com
i want to know i like pligg 1.2.2 and i have a lot of template to it is it wrong to used it thanks