Navigation

Pligg Support

This tag is missing the required attribute. Please add it and resubmit.

I'm getting this error when submiting my rss (dipas.com.br/rss.php) for Google webmasters. If there is 20 URLs, I get 20 errors. How can I solve it? (Im using pligg 2 with rss importer 2)
When submiting the link mysite.com/rss.php like a sitemap for google webmasters I got this error: "This tag is missing the required attribute. Please add it and resubmit". If I submit 20 URLs... I get 20 errors. Why?? I'm using pligg rc2
Hi!

First i want to very thanks to Yankidank create a such wonderful open source pligg :)

Before pligg forum have separate pligg premium template section like that here where its have??
where i can post premium template links??
How can I show the meta-description in the sidebar according to the category I'm viewing?

It should not show on the frontpage, only when I goto a specific category.

I'm assuming it has to do with an if statement inside about_box.tpl
hi
I've installed pligg 2 on my wampserver. i use unicode-8 for my database. when i submit a new story in Arabic and Persian. all characters become ????.
Hello ,

How to create Voted code in websites and blog ?

When some one click it making a link and other visitor to this link can voted only .

the image in Attach

Thank you
Hi! When I created my account I applied to become a vendor. Now what is the next step? How do I submit my pligg templates for sale?
I'm trying to import some feeds but a lot of websites doesnt show options like Feed Field Name and Pligg Field Name when I insert the feed URL. Which types of feed can I use in this module? thnks!
I'm running 1.22 with the westie template.
Running Akismet, SFS Global, Spam Trigger and story moderation.

I really want Spam Trigger and Akismet to run before story moderation runs but from what I can tell story moderation seems to stop those two from ever seeing the posts.

RSS Importer (version 2.0) on Pligg CMS 2.0 (RC1?) does not import RSS.

After I setup a RSS feed, I click the feed import. Url is like blow.

http://pligg.example.com/module.php?module=rss_import_do_import&override=1

It shows an error "Feed not fully setup, skipping".
Debug print SQL shows the SQL "select * from pligg_feed_link where feed_id = 1" that returns NULL.

The pligg_feed_link table doesn't have any data.

line 29 in rss_import/templates/import_fields_center.tpl

$Feed_Links = $RSSImport->get_feed_field_links($feed->feed_id);

$Feed_Links is NULL.

Around line 69 in class.rssimport.php

function get_feed_field_links($feed_id=0){
global $db;
if(!isset($feed_id)){$feed_id = $this->FeedId;}
$sql = "select * from " . table_prefix . "feed_link where feed_id = " . $
feed_id;
//echo "" . $sql . "";
$feed_field_links = $db->get_results($sql);
return $feed_field_links;
}

Thank you in advance