Navigation

Pligg Support

Hello,
Yesterday was installed Photobooth module. Im sure that permisssions on /upload/originals+thumbs are 777 and hosting support GD library but when take pictures no uploads and no appears nowhere. Originals and thumbs are empty too. I was tried changing templates and still same.
Thanks in advance.

Try http://alternativasocial.net/module.php?module=photobooth
This error seems to pop up with almost every completed captcha. Template: OTNewz.

The template developer couldn't tell me why this happens, I hope you have an idea.

[11-Jan-2014 02:19:40 UTC] PHP Fatal error: TPL: [in ./modules/captcha/captchas//solvemedia/captcha.tpl line 12]: syntax error: file 'messaging_tpl_patherror.tpl' does not exist in ..../class.template.php on line 949

Path dotted out again.

I tried to overwrite the captcha.tpl in the solvemedia library, but it doesn't seem to make a difference, regardless if it's the latest plugin or not.
This is what I get every time a post with and apostrophe is submitted

[10-Jan-2014 21:52:13 UTC] PHP Warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'T JUDGE RIGHT AWAY!'' at line 5 in ...../libs/db.php on line 479

The line number changes, but the message always the same. I dotted out the path, since that's irrelevant.

Any clues why this happens?
During a recent activity to upgrade my pligg site from 2.0.0 to 2.0.1, during the database update, I lost the Avatar table and presently non of my members avatars are showing up.

How can I fix it.

I do not have the back up which had created this issue.

Someone help me please.
How can I replace the URL uploader for an image uploader?
since the first clean pligg install ive had problems with uploading displaying on my site not only that i cant even upload not even a sign of life . what I mean by that is that when I click on the upload button there is supposed to be a .gif loading displaying but nothing . I did chmod 777 on every upload url folder possible but nothing changed and my hosting client service tells me that there is something wrong with my cms that I have to look on my settings the thing is that there is nothing I havent looked into . im just trying to get it to work someone else?

also my template is supposed to pick up images automaticaly from websites (heppy template) but only a blackscreen appears with an url error I suppose both problems are related ... thanks to anyone in advance !
Id like to have it so that members have to post with a URL, but admins have the option to post without a URL if they choose to. Thanks
I'm seeing a lot of the same spam users appearing in different Pligg installs within my network. I'm starting to think maybe I should start looking for a network wide anti-spam system for my Pligg installs.

I use SFS and Akismet already and don't want another public solution. What I'd like is a simple killspam in one Pligg to traverse the whole network.

Anybody have any ideas?
(Not Getting Any Emails )
Whenever I use the "forgot password" It gives me the output:
You have successfully requested a password reset. If the email address exists in our database you will be sent a password recovery email soon.
Now when I check the email address used to retrieve password I see no password reset mail or something similar. Why am I not getting any mail. Is the same thing happening with your websites too. Please suggest how can we correct this error.

Note: My users are also complaining the same (they too are unable to reset their email address)
Hi, I'm a new user to Pligg and i have been struggling with the issue of sorting in ChuckRoast 's sidebar stories module.
I want to be able to set sidebar stories in a way that I can see there top voted stories from today or last week or last month (i'll do buttons to change timeframe).

I have found libs/sidebarstories.php and at the beginning there is :

class SidebarStories {
var $pagesize = 5; // The number of items to show
var $orderBy = ""; // The sorting order
var $filterToStatus = "all"; // Filter to "all" or just "published" or "new"
var $filterToTimeFrame = ""; // Filter to "all" or just "published" or "new"

I see that I can filter timeframe to all or published, but i want to filter it by 'today', 'week', 'month'.

I thought that if I make following changes it'll work but i was mistaken :)

class SidebarStories {
var $pagesize = 5; // The number of items to show
var $orderBy = "link_votes DESC"; // The sorting order
var $filterToStatus = "all"; // Filter to "all" or just "published" or "new"
var $filterToTimeFrame = "week"; // Filter to "all" or just "published" or "new"

None of my changes worked, so I'd like to ask for help in finding solution to this problem
Thanks

P.S. there is quite nice solution for setting timeframe but for older pligg i think: http://forums.pligg.com/questions-comments/10341-set-time-frame-sidebar_stories_u-php-number-days.html