Navigation

Pligg Support

Hi there,

How we do to set "waiting moderation" mode after user submit new a new story?


Regards,
Soe
I was playing with widget, installing several and uninstalling several then I wanted to reinstall Statistics but somehow it refused to install and remained in the uninstall section.

And also what's that number "1" next to Widget for? a alert or notification?

Like the subject says. It doesn't show up in the modal, and when you click submit it redirects you to the register.php page and shows that you need to check the box.


Also, the Captcha does not align properly in the modal. You can still see it and fill it out, but it's just a little wonky in appearance.


I redirected the "Register" button link to the Register.php page as a quick fix.


This was tested in "bootstrap", "united", and "simplete".

For your convenience.

Thanks for your time!

Blessings to you!


Ivan
pligg cant support persian or arabic langs and when we add new link to our pligg this changed to ? mark , this is because utf8 for data base and need this code
mysql_set_charset('utf8');
i cant add this code to pligg please fix this
tanks
I have error when some one tried to login using facebook module

OAuthException: An active access token must be used to query information about the current user.

This is what I get on my error logger. Plus there is no register button on my register page.. and there is no login button on login page (only on the login button on the header) Publishedpost.com Not really satisfied how I spent my 20$ :)
Hello,
Have installed the latest version of Pligg, 2.0.0rc2.

However, Users can't seem to LOGIN with ID and PW.

Found an old thread at the following link, but can't seem to find any new information how to fix this with the new version: http://forums.pligg.com/questions-comments/17270-users-cant-login.html

Thanks for any assistance.
I just did an installation of pligg via the 1 click installs on Dreamhost's engine and then it was complete, I noticed a problem.

My admin panel looks like this, which makes it nearly impossible to navigate/fix/start up my pligg board. And um, perhaps as an aside to that (or as a completely separate issue, my entire board is blank. Even the buttons where it would, I guess, say "log-in" or what have you are simply blank?

Can I fix this?

http://pligg.com/support/modules/upload/attachments/welp.png
http://pligg.com/support/modules/upload/attachments/ugh.png
Hello,

In my install of Pligg 2.0 the pop-up box is not appearing for the Agree to Term module. This was working fine on Pligg 2.0 RC1. Can someone offer any suggestion on how to resolve this? Thanks in advance.

My Site URL is: http://stockpickstr.com
I just purchased the Module and wanting to display other values to the user for this section. could any one please point me in the right direction?
When attempting to upload avatars Im getting a "Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'fileupload'" error. Does anyone know why this is happening?