Navigation

Pligg Support

Hi,
Can someone help me please?
I’m getting error “failed to save changes” when I click save on the Feed URL field. I’m using Pligg 2.0.2 and RSS Import version 2.1.
Thanks
I think I fixed a small bug in the twitter login app.
It was requireing you to authorize the app everytime you logged in.

In twitter.php I changed the line from "public function authorizeURL() { return self::$TW_API_ROOT.'/authorize'; }"
to
"public
function authorizeURL() { return self::$TW_API_ROOT.'/authenticate'; }"

and that seems to have done the trick.
Now if I can only get facebook to pull in the user image I'd be golden.

Anywho. Check out what I'm doing at allgeek.com and let me know what you think.
Trev
I just saw this issue in Pligg 2.0.2 so bringing here. So the issue is whenever user tried to submit a link in theStep 2 where we write description there are already so many css & (i guess php coding too) comes as shown the screenshot. Please help me to solve this error! Thanx in advance!
After upgrade.. I login my admin account, the Story discard and edit option in live page not working..

i attached photo showing admin tool (right side on the story)
hi all
i have just set up a new pligg site in latest version >> 2.0.0 RC2

but the problem is that it redirects me to a blank page when i press final submit button to submit story..and story moderation pro module is also not working properly with this version.

link to site : bloggers.co.in
I installed the Social Pro Kit yesterday. Before installation, I was able to send private messages to users using Bootstrap template, although I had received complaints that messages could not be deleted.. But, I suspect that is another issue. I digress...

While running the Social Pro Kit, I found there is no link to 'Inbox'.

I tried uninstalling, then reinstalling the PM module. No go.

Could this be a bug?

By the way, VERY happy with Social Pro Kit, and my members have offered a few positive comments as well!

Good work!
Hi ChuckRoast,
Dear Pligg Developers,
I've recently installed the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+.

I have an issue when logging out and checking the register / login option from menu at the top of the site.

When pointing the mouse on the menu, only Home / New / Submit / Groups are working on the menu.

If I go on "Register" or "Login", it does not show up the link.

Please see:
http://www.klinkk.com/

Any feedback?
I really appreciate the efforts.
Thanks!
when i try to run import.php

loading more than 3 minutes and getting 500 internal server error

host provider saying frequently hitting high memory

and my vps configuration have 512 mb ram

20 gb 1tb bandwidth


also i have added morethan 250 feeds to that website
I had downloaded and installed the Pligg 2.0 with amelia template but when I am doing enable .htaccess file, I got 500 Internal Server Error. Without .htaccess file some pages returns page not found error like when click on submit button it returns 404 error and when I am trying to open submit page with submit.php then it's working. I need your help to run my site properly with the use of SEO urls by properly worked .htaccess file. Can any body please help me to sort out this issue?
Thanks in Advance!!!
I get this message when I submit a new post:

Warning: set_time_limit(): Cannot set time limit due to system policy in /customers/1/1/a/mysite.com/httpd

What does that mean?
when I go back to the startpage the post is added so what does that message mean??