Navigation

Pligg Support

hi all
i have just set up a new pligg site in latest version >> 2.0.0 RC2

but the problem is that it redirects me to a blank page when i press final submit button to submit story..and story moderation pro module is also not working properly with this version.

link to site : bloggers.co.in
I installed the Social Pro Kit yesterday. Before installation, I was able to send private messages to users using Bootstrap template, although I had received complaints that messages could not be deleted.. But, I suspect that is another issue. I digress...

While running the Social Pro Kit, I found there is no link to 'Inbox'.

I tried uninstalling, then reinstalling the PM module. No go.

Could this be a bug?

By the way, VERY happy with Social Pro Kit, and my members have offered a few positive comments as well!

Good work!
Hi ChuckRoast,
Dear Pligg Developers,
I've recently installed the Social Pro Kit for Pligg 2.0.0+.

I have an issue when logging out and checking the register / login option from menu at the top of the site.

When pointing the mouse on the menu, only Home / New / Submit / Groups are working on the menu.

If I go on "Register" or "Login", it does not show up the link.

Please see:
http://www.klinkk.com/

Any feedback?
I really appreciate the efforts.
Thanks!
when i try to run import.php

loading more than 3 minutes and getting 500 internal server error

host provider saying frequently hitting high memory

and my vps configuration have 512 mb ram

20 gb 1tb bandwidth


also i have added morethan 250 feeds to that website
I had downloaded and installed the Pligg 2.0 with amelia template but when I am doing enable .htaccess file, I got 500 Internal Server Error. Without .htaccess file some pages returns page not found error like when click on submit button it returns 404 error and when I am trying to open submit page with submit.php then it's working. I need your help to run my site properly with the use of SEO urls by properly worked .htaccess file. Can any body please help me to sort out this issue?
Thanks in Advance!!!
I get this message when I submit a new post:

Warning: set_time_limit(): Cannot set time limit due to system policy in /customers/1/1/a/mysite.com/httpd

What does that mean?
when I go back to the startpage the post is added so what does that message mean??
I have a website;
example.com

I want to add pligg to this existing site in a subdomain with SEO fiendly URLS
example.com/bookmarks/

I have played around with admin options and .htaccess, still can't get it to work.

Frustrated, Any help?
Hi Yankidank,
I had installed the Twitter module and it has been working since 3 months on my site
http://www.klinkk.com/

Now, it stopped working.

When trying to log in via Twitter (or sharing a story via Twitter button) it gives this error :

Fatal error: Uncaught exception 'TwitterException' with message 'Request to http://api.twitter.com/oauth/request_token?oauth_version=1.0&oauth_nonce=1ef8eb4028c2e1614ab91a3e9202b827&oauth_timestamp=1391271854&oauth_consumer_key=hFD0ngMHX7i3sulkxRdlJg&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_signature=szV9DYoPnrXiA3PDP%2BxPYEsUXq4%3D failed: HTTP error 403 Response: HTTP/1.1 403 Forbidden content-length: 0 date: Sat, 01 Feb 2014 16:24:14 UTC server: tfe set-cookie: guest_id=v1%3A139127185420289795; Domain=.twitter.com; Path=/; Expires=Mon, 01-Feb-2016 16:24:14 UTC ' in /home1/_________/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php:884 Stack trace: #0 /home1/________/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php(665): TwitterOauth->http('http://api.twit...') #1 /home1/_______/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php(110): TwitterOauth->oAuthRequest('http://api.twit...') #2 /home1/_______/public_html/klinkk.com/modules/twitter/tweet.php(28): TwitterOauth->getRequestTo in /home1/_______/public_html/klinkk.com/modules/twitter/twitter.php on line 884

I have been trying different things.
Deleted the old Twitter apllication and recreated a new one.
It looks like now if you want to create an app, you need to ad
Help me please i have a problem
my website is stopped now
/cache/ is not writable!
Please CHMOD this directory to 777
When I try to upload my avatar i got this error "An error occured while uploading your avatar.". Many users complained to me. So Please anyone help me?

And another one issue

When user try to use forgotten password . We will receive "Message delivery failed" .

It's a serious issue to my site

Yankidank and pligg developers please help me...