Navigation

Pligg Support

Hello,

"Pligg requires a modern version of PHP and MySQL and some PHP functions. To test if your server is capable of running Pligg please view the Troubleshooter. If any errors appear on that page you may have a problem with either installing or running Pligg."

Why do we need this file? What is its purpose? What should be the error? And what mistakes should not? Anything is unclear. Please write in detail what actions should be done with this file?

Thanks.
Can anyone please update the web Toolbar module which was available in previous version.
http://forums.pligg.com/free-modules/15266-pligg-web-toolbar-module.html

It was a great feature which is not available now.

Thanks in advance
Hi all.. does any one know how to making so will automatic generate tag during submiting..

Thanks for the help but please,how do i edit or delete the following that appears on the homepage of the site:




Welcome to Pligg CMS!

It looks like you've just set up a new Pligg website. Now would be a good time to submit your first article and then publish it to the homepage.

Submit Your First Entry
please, my featured story picture is not loading. im using the heppy template and ver 2.02 installation.
please help
after installation,database connection admin pwd was set up but i think have forgotten admin pwd how to set up new pwd login,,,my site www.a1resourcemoz.com is not working!!!
After upgrade.. I login my admin account, the Story discard and edit option in live page not working..

i attached photo showing admin tool (right side on the story)

Like the subject says. It doesn't show up in the modal, and when you click submit it redirects you to the register.php page and shows that you need to check the box.


Also, the Captcha does not align properly in the modal. You can still see it and fill it out, but it's just a little wonky in appearance.


I redirected the "Register" button link to the Register.php page as a quick fix.


This was tested in "bootstrap", "united", and "simplete".

For your convenience.

Thanks for your time!

Blessings to you!


Ivan
hi all
i have just set up a new pligg site in latest version >> 2.0.0 RC2

but the problem is that it redirects me to a blank page when i press final submit button to submit story..and story moderation pro module is also not working properly with this version.

link to site : bloggers.co.in
I installed the Social Pro Kit yesterday. Before installation, I was able to send private messages to users using Bootstrap template, although I had received complaints that messages could not be deleted.. But, I suspect that is another issue. I digress...

While running the Social Pro Kit, I found there is no link to 'Inbox'.

I tried uninstalling, then reinstalling the PM module. No go.

Could this be a bug?

By the way, VERY happy with Social Pro Kit, and my members have offered a few positive comments as well!

Good work!